Sałatka owocowa z jagodami i bananami
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie przepisy do skrzynki receptury, jagody i banan sałatka owocowa może być przepis należy spróbować. Ta przystawka ma 84 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1503 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ten przepis z prostych przepisów wymaga truskawek, soku z cytryny, jagód i jabłek. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Bananowa Sałatka Owocowa, Sałatka owocowa z sosem bananowym, oraz Bananowa Sałatka Owocowa.
Instrukcje
Przygotuj jagody przed bananami i jabłkami i dodaj je do dużej miski.
Gdy tylko dodasz banany i jabłka, posyp je sokiem z cytryny, aby nie stały się brązowe.
Dodać skórkę i miód i delikatnie wrzucić do połączenia.
Podawać natychmiast. Lub przykryć i schłodzić do 2 godzin przed podaniem.
Polecane wino: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Gruener Veltliner i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do sałatek owocowych. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do tartych winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Trentadue La Storia Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.