Sałatka Niçoise z łososiem to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1115 kalorii, 66g białka, oraz 46 g tłuszczu. Na 5,74 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 65% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Williams Sonoma ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, smukłą fasolę, oliwki niçoise i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Sałatka Z Łososiem Nicoise, Sałatka Z Łososiem Nicoise, oraz Sałatka Z Łososia Niçoise.
Instrukcje
1
Zrób vinaigrette
Składniki, których będziesz potrzebować
Vinaigrette
2
W dużej misce, ubić razem szalotka, ocet, musztarda, 1/4 łyżeczki. sól i szczypta pieprzu. Stopniowo ubijać w 1/2 szklanki oliwy z oliwek, aż będzie gładka.Gotuj warzywa
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Dodaj ziemniaki i 1 Tbs. sól i gotować do miękkości, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
5
Dodać fasolkę szparagową w ciągu ostatnich 3 minut gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
6
Odcedzić warzywa, spłukać pod bieżącą zimną wodą, aż nie będą już ciepłe i ponownie odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
7
Dodaj do vinaigrette i wrzucić do płaszcza równomiernie.Łososia podsmażamy i składamy sałatkę
Składniki, których będziesz potrzebować
Vinaigrette
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
8
Rozgrzej dużą patelnię na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Szczotka obie strony plastry łososia z 2 Tbs. olej i obficie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
10
Włożyć łososia do gorącej patelni i zapiekać bez przesuwania plastrów przez około 2 minuty. Obróć i zgrzewaj ponownie bez ruchu przez około 2 minuty. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować, obracając raz, aż firma w dotyku, ale nadal lekko różowy w środku, 2 do 4 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Przenieść na talerz.
12
Dodaj endywia do miski z warzywami i wrzucić do herbu z vinaigrette. Ułóż na talerzach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Vinaigrette
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego