Sałatka Nicoise

Sałatka Nicoise
Sałatka Nicoise może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 1694 kalorii, 109G białka, oraz 113g tłuszczu. Na 9,76 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 80% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka ogórka, jajka na twardo, dressing i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć zioła można śledzić to danie główne z Mint Chocolate Chip Cupcakes jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Jest dostarczany przez Recipezaar. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Sałatka Nicoise, Gorąca Sałatka Nicoise, oraz Sałatka Nicoise są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Wymieszać olej i ocet do dressingu, dodać sól, pieprz i zioła.Dokładnie wymieszać, dressing, fasolę, jajka (zachować jedno do dekoracji), cebulę, pomidory, tuńczyka, czosnek i połowę oliwek; dodać sól i pieprz do smaku.Stos w środku naczynia na wierzchu liści sałaty, sprawiają, że wygląda jak najbardziej atrakcyjne, zakończyć sałatkę z dodatkami dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)

Składniki

1dla każdego.filet z sardeli, w razie potrzeby posiekanyfilet z sardeli, w razie potrzeby posiekany2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.tuńczyk w puszkach, odsączony i płatkowanytuńczyk w puszkach, odsączony i płatkowany12 łyżeczki czosnku w proszkuposiekany mały Kaparposiekany mały Kapar12 łyżeczki czosnku w proszkuposiekany mały Kaparposiekany mały Kapar1chunkogórek w plastrach lubogórek w plastrach lub1chunkogórek w plastrach lubogórek w plastrach lub1zmiażdżony ząbek czosnkuzmiażdżony ząbek czosnku2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.fasolka szparagowa, gotowana, ale nadal chrupiącafasolka szparagowa, gotowana, ale nadal chrupiąca2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.fasolka szparagowa, gotowana, ale nadal chrupiącafasolka szparagowa, gotowana, ale nadal chrupiąca1dla każdego.ćwiartowane jajko na twardoćwiartowane jajko na twardo2jajko na twardo, ćwiartowanejajko na twardo, ćwiartowane2jajko na twardo, ćwiartowanejajko na twardo, ćwiartowane12 łyżeczki czosnku w proszkubardzo drobno posiekane zioła, najlepiej mieszanka pietruszki, szczypiorku i estragonu, ok.bardzo drobno posiekane zioła, najlepiej mieszanka pietruszki, szczypiorku i estragonu, ok.12 łyżeczki czosnku w proszkubardzo drobno posiekane zioła, najlepiej mieszanka pietruszki, szczypiorku i estragonu, ok.bardzo drobno posiekane zioła, najlepiej mieszanka pietruszki, szczypiorku i estragonu, ok.1zostawićsałata według własnego wyborusałata według własnego wyboru1zostawićsałata do wyborusałata do wyboru791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwkowy, połówkowy lub pozostawiony w całościoliwkowy, połówkowy lub pozostawiony w całości791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwkowy, połówkowy lub pozostawiony w całościoliwkowy, połówkowy lub pozostawiony w całości23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1małecebula czerwona, pokrojona w pierścieniecebula czerwona, pokrojona w pierścienie1dla każdego.sól i świeżo zmielony czarny pieprzsól i świeżo zmielony czarny pieprz1dla każdego.Papryczki peperoncini do dekoracjiPapryczki peperoncini do dekoracji12 łyżeczki czosnku w proszkuocet winny biały lub 1 łyżka octu winnego sherryocet winny biały lub 1 łyżka octu winnego sherry12 łyżeczki czosnku w proszkuocet winny biały lub ocet winny po sherryocet winny biały lub ocet winny po sherry1dla każdego.OpatrunekOpatrunek2larges2-3 pomidory, obrane ze skóry i w dużych kawałkach2-3 pomidory, obrane ze skóry i w dużych kawałkach2larges3 pomidory, obrane ze skóry i w dużych kawałkach3 pomidory, obrane ze skóry i w dużych kawałkach1dla każdego.DekorujDekoruj
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn