Sałatka Mesclun i wiśniowa z ciepłym kozim serem

Mesclun i sałatka wiśniowa z ciepłym kozim serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 304 kalorie, 15g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 2,86 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Jeśli masz szalotkę, estragon, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Mesclun I Wiśniowa Z Ciepłym Kozim Serem, Sałatka Mesclun z warzywami, kozim serem i chrupiącym czosnkiem, oraz Sałatka Mesclun z kozim serem-nadziewane figi zawinięte w boczek.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Pierwsze 5 składników ubić w małej misce. SOS obficie doprawić solą i pieprzem.
Rozłóż migdały na talerzu.
W małej misce ubić jajko i 1 łyżkę wody; posypać świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Obróć ser kozi w mieszaninie jaj, a następnie pokryj pokrojonymi migdałami, pokrywając wszystkie strony.
Umieść na obramowanej blasze do pieczenia. DO AHEAD: Dressing i ser kozi rundy mogą być wykonane 4 godziny wcześniej. Przykryć osobno i schłodzić. Doprowadzić opatrunek do temperatury pokojowej i ubijać przed użyciem.
Piecz ser kozi rundy, aż ser jest ciepły, ale nie topi się, o 10 protokół.
Połącz zielenie, wiśnie i koper włoski w dużej misce.
Dodaj dressing i wrzucić do płaszcza. Sałatkę podzielić na 6 talerzy.
Umieścić 1 Okrągły ser na każdym talerzu i podawać.