Sałatka makaronowa z papryką i brokułami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z makaronem z czerwonej papryki i brokułów. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 160 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz brokuły, krem knudsen, szarą musztardę Poupon dijon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka Brokułowo-Makaronowa, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron gotować w dużym rondlu zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól i dodając warzywa do wrzącej wody przez ostatnie 2 min.; drenaż. Spłukać zimną wodą; dobrze spuścić.
Wymieszać majonez, śmietana i musztarda w dużej misce do wymieszania. Wymieszać z makaronem i jajkami.
Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do schłodzenia.