Sałatka z makaronem Chicago może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oliwek, cukier, koperek marynaty smak, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 44 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 39%. Spróbuj Sałatka Dla Psów Chicago, Chicago Burger Week: Chicago Deep Dish Pizza Burger, oraz Sałatka Ze Szpinakiem I Truskawkami Fruit Slinger, Chicago dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Napełnij garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj makaron sałatkowy i wróć do wrzenia. Gotować makaron odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest gotowane przez, ale nadal jest twardy do ugryzienia, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Odtłuszczony Cheddar
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dobrze spuścić w durszlaku ustawionym w zlewie i spłukać zimną wodą do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
3
Ponownie spuścić, aby usunąć nadmiar wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Umieść makaron, brokuły, ser Cheddar, zielony pieprz, pikle, ogórek kiszony, seler, czarne oliwki, zielone oliwki, zielona cebula, marchew, i pimento w salaterce, i wrzucić lekko połączyć. W misce, ubić razem lekki majonez, musztarda, sól, cukier, i czarny pieprz, aby uzyskać gładki dressing; wlać sos na sałatkę, i lekko wymieszać, aby pokryć wszystkie składniki z dressingiem. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny, aby wymieszać smaki przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekki Majonez
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Pikle Relish
Ciasto Kukurydziane (patrz Poniżej)
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Posiekany Koperek Lub Dowolne świeże Zioła, Które Lubisz
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
Ogórki Koperkowe
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Starty Odtłuszczony Cheddar
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona Papryka
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego