Sałatka z kuskusem z grzybami Portobello może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 619 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 4,23 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pieprzu, oliwy z oliwek, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć ser można śledzić to danie główne z Bianca Deser Grillowany Ser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z kuskusem z czarną fasolą, pieczarkami i kukurydzą, Faszerowane Pieczarki Portobello, oraz Jarmuż i grzyby Portobello.
Instrukcje
1
Przygotować kuskus zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kuskus
2
Czepki grzybowe wytrzeć do czysta zwilżonymi ręcznikami papierowymi. (
Przenieś do podgrzewanej patelni grillowej lub grilla na świeżym powietrzu i grilluj na średnim ogniu od 3 do 4 minut z każdej strony lub aż do ugotowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Grilla
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
6
Przenieść na talerz, rezerwując soki.
7
Połączyć pozostałe mielony czosnek i sok z cytryny w średniej misce; ubijać w pozostałej 1/2 szklanki oleju. Doprawić solą i pieprzem. Puszysty kuskus widelcem i przełożyć do dużej miski.
Do kuskusu dodać wszystkie oprócz 2 łyżek sosu i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kuskus
10
Wrzucić mieszane zielenie z pozostałych 2 łyżki dressing w oddzielnej dużej misce; zorganizować zieleni wokół krawędzi 6 talerze do serwowania. Kopiec mieszanki kuskus w centrum. Pokroić grzyby po przekątnej i ułożyć na wierzchu.