Sałatka kukurydziana z fasolką szparagową i orzechami laskowymi
Sałatka kukurydziana z fasolką szparagową i orzechami laskowymi to bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 223 kalorie, 6G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory koktajlowe, kłosy kukurydzy, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Orzechami Laskowymi, Fasolka Szparagowa Z Orzechami Laskowymi, oraz Fasolka Szparagowa Z Orzechami Laskowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieścić orzechy laskowe w talerzu ciasto i tosty je przez 8 minut, lub aż będą złote.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
3
Ostudzić, następnie pocierać orzechy razem w ręczniku kuchennym, aby usunąć skórki.
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
4
Przenieść na powierzchnię roboczą i grubo posiekać orzechy laskowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
5
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
6
Dodać kłosy kukurydzy i gotować je na umiarkowanie dużym ogniu, aż tylko miękkie, o 4 protokół. Szczypcami przenieś kukurydzę na obramowaną blachę do pieczenia. Gdy ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, wyciąć ziarna z kolb kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Na Kolbie
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
7
Dodać fasolkę szparagową do garnka i gotować, aż chrupiące-przetargu, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
8
Fasolę odcedzić i opłukać pod zimną wodą. Pat dry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
9
Pokrój fasolę na 1 cal długości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
10
W dużej misce wymieszać oliwę z octem i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Dodaj pomidory, szalotki, kukurydza i fasola i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Dodatki (opcjonalnie)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona