Sałatka krabowa z awokado i pomidorem
Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 11g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 2,91 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz podartą sałatę, ocet destylowany, ketchup i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Biszkopt krabowy z awokado, pomidorem i kukurydzą, Krab awokado pomidor bazylia przystawka z sosem sojowym Wasabi, oraz Sałatka Z Awokado I Kraba dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz mięso krabowe, szczypiorek, majonez, ketchup i 1/2 łyżki. sok z cytryny w średniej misce i wymieszać widelcem, aby zmiksować.
W innej misce, połączyć pozostałe 1/2 łyżki. sok z cytryny, pomidory, awokado, olej, ocet, sól i pieprz do smaku, i wrzucić delikatnie.
Ułóż sałatę na każdym z czterech talerzy obiadowych. Podzielić mieszaninę awokado między talerze i czerpać równe ilości mieszanki kraba na każdym.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Santan EMA Reserve Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.