Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 11g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 2,91 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz podartą sałatę, ocet destylowany, ketchup i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Biszkopt krabowy z awokado, pomidorem i kukurydzą, Krab awokado pomidor bazylia przystawka z sosem sojowym Wasabi, oraz Sałatka Z Awokado I Kraba dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz mięso krabowe, szczypiorek, majonez, ketchup i 1/2 łyżki. sok z cytryny w średniej misce i wymieszać widelcem, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Crabmeat
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2
W innej misce, połączyć pozostałe 1/2 łyżki. sok z cytryny, pomidory, awokado, olej, ocet, sól i pieprz do smaku, i wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 średnie Czerwone Pomidory
1 Suszony Pieprz Arbol
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
3
Ułóż sałatę na każdym z czterech talerzy obiadowych. Podzielić mieszaninę awokado między talerze i czerpać równe ilości mieszanki kraba na każdym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Suszony Pieprz Arbol
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Santan EMA Reserve Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.