Sałatka kokosowa Jenn (Sałatka Buko)

Sałatka kokosowa Jenn (Sałatka Buko)
Sałatka kokosowa Jenn (Sałatka Buko) może być tylko bezglutenowe, lakto ovo wegetariańskie i pierwotne przepis, którego szukałeś. Za $4.25 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 1339 kalorii, 14g białka, oraz 118g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką kokos w syropie, gęstą śmietanę, liczi i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 5 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 63%. Ten wynik jest solidny. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Kolejna świeża sałatka buko (kokosowa) i owocowa, Sałatka Buko, oraz Napój Sałatkowy Buko.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszaj liczi z mięsem kokosowym. Dodać śmietanę. Schłodź godzinę w lodówce przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso KokosoweMięso Kokosowe
3 Uncje Likieru Liczi (zalecane: Marka Soho)3 Uncje Likieru Liczi (zalecane: Marka Soho)
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Sałatka działa naprawdę dobrze z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Williams Selyem Unoaked Chardonnay. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 70 dolarów.
Williams Selyem Unoaked Chardonnay
Williams Selyem Unoaked Chardonnay
To fermentowane wino w 100% ze stali nierdzewnej pochodzi ze starszych winorośli w Rosyjskiej dolinie rzeki. Zimna fermentacja wytwarza aromaty dojrzałych brzoskwiń, białych nektarynek, kwiatów cytrusów i świeżego pieczywa. Na podniebieniu jest wytrawny, z orzeźwiającymi smakami gruszek, białych brzoskwiń, minerałów i cytryn Meyera. Orzeźwiająca kwasowość i kremowa konsystencja zapewniają temu winu możliwość łączenia się z różnymi pikantnymi przystawkami lub przystawkami serowymi.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn