Sałatka Karczochowo-Szparagowa
Karczoch-sałatka ze szparagami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 243 kalorie, 3G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, sok z cytryny, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Sałatka Z Karczocha Szparagowego, Sałatka z karczocha i szparagów, oraz Sałatka z karczocha, Edamame i szparagów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Karczochy ugotować zgodnie z zaleceniami na pudełku; odcedzić. Natychmiast spłukać zimną wodą; odcedzić.
W dużej szklanej lub plastikowej misce wymieszaj karczochy, szparagi i grzyby. Aby przygotować dressing, w szczelnie przykrytym pojemniku wstrząśnij olejem, skórką cytryny, sokiem z cytryny, szczypiorkiem, musztardą i solą, aż do dobrze wymieszanego.
Wlać sos na sałatkę; wrzucić do płaszcza. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny.
Warzywa wyjąć z dressingu łyżką szczelinową; zaparkować dressing. Ułożyć warzywa na sałacie na każdym z 6 talerzy.
Podawać z zastrzeżonym opatrunkiem.