Sałatka jajeczna III
Need a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przystawek? Sałatka jajeczna III może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 162 kalorie, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz jajka, mielony pieprz, oliwki nadziewane pimento i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Zdrowa Kanapka Z Sałatką Jajeczną, Deviled Egg Makaron Sałatka, oraz Awokado Sałatka Jajeczna Kanapki Z Herbatą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść jajka w średnim rondlu z wystarczającą ilością zimnej wody, aby przykryć i doprowadzić do wrzenia. Przykryć rondel, zdjąć z ognia i odstawić jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Wyjąć z gorącej wody, ostudzić, obrać i posiekać.
W dużej misce wymieszaj jajka, majonez, pieprz i paprykę. Mash z masher ziemniaków lub widelcem, aż będzie gładka. Delikatnie wymieszać oliwki. Przechowywać w lodówce aż do podania.