Sałatka Jabłkowo-Miętowa
Sałatka z jabłkiem i miętą może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis służy 8 i kosztuje 48 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 34 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sok pomarańczowy, sól, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest solidne. Spróbuj Sałatka Ze Szpinakiem Jabłko Mięta, Sałatka z marchwi, zielonego jabłka i mięty, oraz Jagnięcina Miętowo-Jabłkowa Z Chrupiącą Sałatką dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce o pojemności od 4 do 5 litrów wymieszaj sok z cytryny z 1 litrową wodą. Jabłka opłukać, pokroić na pół i rdzeń; cienko pokroić wzdłuż, a następnie pokroić plastry na kawałki wielkości zapałek. Gdy jabłka są cięte, zanurz je w wodzie cytrynowej.
Jabłka dokładnie odcedzić w durszlaku; wrócić do miski.
Dodać sok pomarańczowy i olej i delikatnie wymieszać.
Tuż przed podaniem dodać listki mięty.
Delikatnie wymieszać i dodać sól do smaku.
Umieść liść sałaty na każdym z 8 talerzy sałatkowych. Łyżka sałatki jabłkowej równo na liściach sałaty; udekoruj gałązkami mięty.