Sałatka gruszkowa z kremem malinowym
Sałatka gruszkowa z kremem malinowym to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 474 kalorie, 13g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.98 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz boczek, gruszki, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka Z Winegretem Gruszkowo-Malinowym, Sałatka szpinakowo-gruszkowa z winegretem malinowym, oraz Sałatka malinowo-gruszkowa z glazurowanymi orzechami włoskimi.
Instrukcje
Ubić razem 4 pierwsze składniki. Odstaw sos na bok.
Gruszki obrać, jeśli chcesz; ćwierć gruszki.
Szczotka z sokiem z cytryny.
Ułóż sałatę na 4 talerzach. Ułóż ćwiartki gruszki na sałacie.
Skropić sosem, posypać serem, boczkiem i malinami.