Sałatka grecka z buraczkami marynowanymi"oliwki"

Sałatka grecka z buraczkami marynowanymi
Sałatka grecka z marynowanymi burakami "oliwkami" może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 252 kalorie, 8G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.39 za porcję. 465 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz liście serca romaine, pieprz, ziarna pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest dostarczany przez feeds.epicurious.com. z łyżką wynik 99%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Sałatka grecka z marynowanymi buraczkami " oliwki, Sałatka grecka z oliwkami greckimi, oraz Sałatka Z Buraczków Marynowanych.

Instrukcje

1
+ Aby marynowane buraki były "oliwkami", zacznij co najmniej dzień wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
OliwkiOliwki
BurakBurak
2
+ W małym garnku lub rondlu wymieszaj ocet, wodę i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
GarnekGarnek
3
Dodaj sok, ziarnko gorczycy i pieprz. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, a następnie zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu i gotować, 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GorczycyNasiona Gorczycy
PieprzPieprz
SokSok
4
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia przez co najmniej 20 minut lub dłużej.
5
+ Gdy ciecz stygnie, buraki pokroić w kostkę oliwkową i umieścić z czosnkiem w czystym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
OliwkiOliwki
BurakBurak
6
+ Gdy płyn jest letni, wlej go do pojemnika, przykrywając buraki.Zamknij pojemnik szczelnie, daj mu 5 lub 6 dobrych koktajli i włóż buraki do lodówki, aby ostygły. W ciągu 24 do 48 godzin będą gotowe do jedzenia i pozostaną świeżo w lodówce przez 1 tydzień.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
7
+ Gdy buraki są marynowane, nadszedł czas, aby upiec paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
BurakBurak
8
Umieść je w patelni do pieczenia i umieść pod brojlerem. Włącz brojlery do wysokiej isprawdź co 5 minut lub tak, aby sprawdzić, czy skóra ma pęcherze i zwęglone.Następnie, za pomocą szczypiec, obrócić papryki do blistra i char z drugiej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
BrojlerBrojler
SzczypceSzczypce
9
Wyjmij paprykę z piekarnika i włóż ją do papierowej torby. Zamknij górę i pozwól im na parę przez 15 minut. Gdy ostygnie w dotyku, zdjąć skórkę z papryki i wyrzucić. Pokrój fl Esh poziomo w paski, a następnie posiekaj na pół. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
+ Aby przygotować koper włoski, odetnij łodygi i dolną gałązkę kopru włoskiego i usuń zewnętrzną warstwę, jeśli są posiniaczone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
11
Cebulki przeciąć pionowo na pół.
12
Umieścić fl z boku każdej połowy na desce do krojenia i pokroić koper włoski w włócznie w kształcie półksiężyca. Odrzuć twardy rdzeń i odstaw koper włoski na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
13
+ Pokroić liście romainy na kawałki wielkości kęsa i umieścić je w dużej mieszance, delikatnie podlewając octem z czerwonego wina i oliwą z oliwek. Następnie umieścić thericotta, suszone pomidory i nasiona kopru włoskiego w innej misce i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone PomidorySuszone Pomidory
Ocet Winny CzerwonyOcet Winny Czerwony
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
14
+ Aby złożyć sałatkę, rozłóż rzymską na naczyniu lub półmisku.Przykryć rzędami zielonej papryki, kopru włoskiego, pomidorów, buraków, ogórków i czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
OgórekOgórek
PomidorPomidor
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Koper WłoskiKoper Włoski
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
BurakBurak
15
Posypać ricottą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Ser RicottaSer Ricotta
16
+ liczba sodu: Burak: 64 mg na buraki; koper włoski: 45 mg na 1 filiżankę, 122 mg na żarówkę; ricotta o niskiej zawartości sodu: 24 mg na 1/4 filiżanki w zależności od marki; suszony pomidor: 5 mg na porcję w zależności od marki; pomidory koktajlowe: 7 mg na 1 filiżankę
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor WiśniowyPomidor Wiśniowy
Ser RicottaSer Ricotta
Koper WłoskiKoper Włoski
PomidorPomidor
BurakBurak
17
Sodium Girl ' s Limitless Low-Sodium Cookbook
18
Przedruk za zgodą wydawcy, Houghtona Mifflina Harcourta. Z Sodium Girl ' s Limitless Low-Sodium Cookbook: How To Lose the Salt and Eat the Foods you Love Jessica Goldman Foung. Copyright © 2013 by Jessica Goldman Foung; Fotografia okładki i wnętrza copyright © 2013 by Matt Armendariz. Opublikowane przez John Wiley & Sons, Inc
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia92
Magazyn