Sałatka Edamame z chrupiącymi kawałkami steków
Sałatka Edamame z chrupiącymi kawałkami steków to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na 3,33 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 323 kalorie. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka edamame, musztarda dijon, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest idealny do valentin day. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Stekowa Z Edamame & Cilantro, Paskudne kawałki: Chrupiące smażone świńskie uszy, oraz The Nasty Bits: Crisp Fried Pig ' s Tail dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj edamame zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Drenaż. Spłukać zimną wodą; odcedzić.
W dużej misce połącz sos sojowy i 5 kolejnych składników (przez olej sezamowy), mieszając trzepaczką.
Dodaj edamame, pomidory, ogórek, i cebula; wrzucić do herbu.
Podgrzej średni żeliwny patelnię na dużym ogniu.
Dodaj oliwę z oliwek do patelni; zawirować do herbu.
Połącz stek, sól i pieprz, rzucając do płaszcza stek.
Dodaj mieszaninę stek na patelni; gotować 5 minut lub aż dobrze rumiane i chrupiące, często mieszając. Łyżka 1 1/2 szklanki mieszaniny edamame na każdym z 4 talerzy; top równomiernie z stek.