Sałatka Cobb z maślanką Ranch dressing to danie główne, które serwuje 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 529 kalorii. Na $2.8 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 66 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz rashers boczek, maślanka, majonez i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka Cobba w słoiku z maślanką, Sałatka Cobba z ogórkiem-sos Ranch, oraz Sos z maślanki Cobba i boczku.
Instrukcje
1
W małej miseczce ubijamy składniki dressingu z odrobiną soli. Ułóż składniki sałatki osobno na 2 talerzach lub półmisku i podawaj z sosem na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Chardonnay, Gruener Veltliner i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem do sałatki Cobb. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do tartych winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.