Sałatka Cezar z sosem Chile-Cilantro
Przepis Sałatka Cezar z Chile-Cilantro Dressing jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym wegańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ta przystawka ma 48 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz Chile-Cilantro dressing, pestki dyni, pomidor, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka Cezar z czerwonym sosem Chile, Sałatka Cezar z kurczaka z grzankami czosnkowymi {i lekkim sosem Cezar}, oraz Sałatka makaronowa z kurczakiem Cezar z lekkim sosem Cezar dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułożyć paski tortilli na blasze pokrytej natryskiem do gotowania.
Piec w 375 przez 5 minut lub do chrupkości. Schłodzić na stojaku z drutu.
Włożyć sałatę do dużej miski.
Dodać nasiona dyni i Chile-Cilantro Dressing; wrzucić delikatnie do herbu.
Umieścić około 1 1/2 szklanki sałatki na każdym z 4 talerzy. Każdą porcję polać 2 łyżkami pomidora, posypać równomiernie paskami tortilli.