Sałatka Caesar Z Tuńczykiem "Noodle"
Sałatka Caesar z tuńczykiem" Noodle " może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 441 kalorii, 33g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.6 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, seler, mieszankę sałaty Cezar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sałatkowy można śledzić to danie główne z Jedna Miska Ciasta Czekoladowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z tuńczyka Cezar w muszlach makaronu, Sałatka z makaronem z krewetek i ogórków z sosem z jogurtu greckiego, oraz Wegańskie Kale i słodkie ziemniaki makaron Sałatka Cezar z chrupiącą przyprawione ciecierzycy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij 3-quart rondel 2/3 pełne wody; podgrzać do wrzenia.
Dodaj Makaron. Delikatnie zagotować, odsłonięte, 12 minut, mieszając od czasu do czasu i dodając groszek w ciągu ostatnich 2 minut gotowania.
Drenaż. Spłukać zimną wodą do ostygnięcia; dobrze spuścić.
Tymczasem, w dużej misce, połączyć przyprawy i Crouton Blend, olej, majonez i mleko. Wymieszać z selerem naciowym i zieloną cebulą.
Dodać tuńczyka i ser; dobrze wymieszać. Wymieszać z gotowanym makaronem.
Przykryć; przechowywać w lodówce około 1 godziny lub do schłodzenia.
Umieść 3 liście sałaty na każdym z 4 talerzy. Sałatkę podzielić równomiernie na sałatę; na wierzchu po 2 kliny cytrynowe.