Sałatka Bulgur z fasolą Garbanzo, fetą i pomidorami śliwkowymi

Sałatka Bulgur z fasolą Garbanzo, fetą i pomidorami śliwkowymi

Instrukcje

1
Zdjąć z ognia; dodać bulgur i sól i wymieszać, aby wymieszać. Przykryć i odstawić, aż bulgur jest po prostu miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dobrze spuścić, naciskając, aby wydobyć nadmiar wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Przełożyć bulgur do dużej miski; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
4
Wymieszać z pozostałymi składnikami. Doprawić solą i pieprzem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
* Zwana również pękniętą pszenicą; dostępna w sklepach z naturalną żywnością i supermarketach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
6
W porcji: kalorie, 313; tłuszcz całkowity, 11 g; Tłuszcze nasycone, 4 g; cholesterol, 17 mg
Składniki, których będziesz potrzebować
Ghee (oczyszczone Masło)Ghee (oczyszczone Masło)
7
Bon Appétit
8
Bon Appétit
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn