Sałatka Bulgur z fasolą Garbanzo, fetą i pomidorami śliwkowymi

Sałatka Bulgur z fasolą Garbanzo, fetą i pomidorami śliwkowymi

Instrukcje

1
Zdjąć z ognia; dodać bulgur i sól i wymieszać, aby wymieszać. Przykryć i odstawić, aż bulgur jest po prostu miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dobrze spuścić, naciskając, aby wydobyć nadmiar wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Przełożyć bulgur do dużej miski; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
4
Wymieszać z pozostałymi składnikami. Doprawić solą i pieprzem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
* Zwana również pękniętą pszenicą; dostępna w sklepach z naturalną żywnością i supermarketach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
6
W porcji: kalorie, 313; tłuszcz całkowity, 11 g; Tłuszcze nasycone, 4 g; cholesterol, 17 mg
Składniki, których będziesz potrzebować
Ghee (oczyszczone Masło)Ghee (oczyszczone Masło)
7
Bon Appétit
8
Bon Appétit
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn