Sałatka Bulgur z fasolą Garbanzo, fetą i pomidorami śliwkowymi

Sałatka Bulgur z fasolą Garbanzo, fetą i pomidorami śliwkowymi

Instrukcje

1
Zdjąć z ognia; dodać bulgur i sól i wymieszać, aby wymieszać. Przykryć i odstawić, aż bulgur jest po prostu miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dobrze spuścić, naciskając, aby wydobyć nadmiar wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Przełożyć bulgur do dużej miski; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
Wymieszać z pozostałymi składnikami. Doprawić solą i pieprzem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
* Zwana również pękniętą pszenicą; dostępna w sklepach z naturalną żywnością i supermarketach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
6
W porcji: kalorie, 313; tłuszcz całkowity, 11 g; Tłuszcze nasycone, 4 g; cholesterol, 17 mg
Składniki, których będziesz potrzebować
Ghee (oczyszczone Masło)Ghee (oczyszczone Masło)
7
Bon Appétit
8
Bon Appétit
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn