Sałatka Bulgur z fasolą Garbanzo, fetą i pomidorami śliwkowymi

Sałatka Bulgur z fasolą Garbanzo, fetą i pomidorami śliwkowymi

Instrukcje

1
Zdjąć z ognia; dodać bulgur i sól i wymieszać, aby wymieszać. Przykryć i odstawić, aż bulgur jest po prostu miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dobrze spuścić, naciskając, aby wydobyć nadmiar wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Przełożyć bulgur do dużej miski; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Wymieszać z pozostałymi składnikami. Doprawić solą i pieprzem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
* Zwana również pękniętą pszenicą; dostępna w sklepach z naturalną żywnością i supermarketach.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
6
W porcji: kalorie, 313; tłuszcz całkowity, 11 g; Tłuszcze nasycone, 4 g; cholesterol, 17 mg
Składniki, których będziesz potrzebować
Ghee (oczyszczone Masło)Ghee (oczyszczone Masło)
7
Bon Appétit
8
Bon Appétit
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn