Sałatka brokułowa Kecia
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Sałatka z brokułów Kecia może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 568 kalorii, 14g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz orzeszki ziemne, majonez, ocet jabłkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 15 mówi, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 69%. Podobne przepisy to Carpaccio z brokułów z sałatką z łodyg brokułów, Domowa Sałatka z brokułów-łatwa i smaczna sałatka, która nie wymaga gotowania, oraz Ale nie jem brokułów, sałatki z brokułów.
Instrukcje
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odcedzić, pokruszyć i odstawić do ostygnięcia. W dużej misce wrzucić różyczki brokuły, boczek, zielona cebula, rodzynki i orzeszki ziemne razem.
W małej misce ubić ocet, cukier i majonez.
Wlać połowę dressingu na mieszaninę brokułów i przechowywać w lodówce.
Marynować na noc. Tuż przed podaniem top z pozostałym opatrunkiem.