Sautéed Wczesna Zima Zieleni

Sautéed Wczesna Zima Zieleni
Smażone na początku zimy warzywa mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 192 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soli, ząbki czosnku, jarmuż i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest idealny do Zima. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Zimowa z zapiekanymi przegrzebkami, Zieleń Zimowa Gratin, oraz Duszona Zieleń Zimowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło z olejem w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu; dodać czosnek i gotować, często mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodaj posiekaną zieleninę z rzepy i pozostałe składniki; gotować, często mieszając, 10 do 14 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele RzepyZiele Rzepy
ZieloniZieloni
3
Podawać natychmiast.
4
Uwaga: w tym przepisie można zastosować dowolną kombinację zimowych zieleni.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia41
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeZimowe
Magazyn