Sautéed Wczesna Zima Zieleni
Smażone na początku zimy warzywa mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 192 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soli, ząbki czosnku, jarmuż i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest idealny do Zima. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Zimowa z zapiekanymi przegrzebkami, Zieleń Zimowa Gratin, oraz Duszona Zieleń Zimowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło z olejem w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu; dodać czosnek i gotować, często mieszając, 1 minutę.
Dodaj posiekaną zieleninę z rzepy i pozostałe składniki; gotować, często mieszając, 10 do 14 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Uwaga: w tym przepisie można zastosować dowolną kombinację zimowych zieleni.