Sauerbraten III
Sauerbraten III może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 534 kalorie, 63g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 3,06 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka liści laurowych, octu winnego, pomidora i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sauerbraten, Sauerbraten, oraz Sauerbraten dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić mięso w dużej, niemetalowej misce. W osobnej misce, połączyć ocet z czerwonego wina, 1 szklanka wody, sok z cytryny, cebula, liście laurowe, goździki, sól i pieprz.
Polać mięsem. Przykryć i przechowywać w lodówce 48 godzin.
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Usuń mięso z marynaty i brązowy w oleju ze wszystkich stron, 1 do 2 minut na boku.
Usuń liście laurowe i goździki z marynaty.
Wlać 1 szklankę wody i zalać marynatą na patelnię z mięsem. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć i gotować na wolnym ogniu 3 godziny, lub do miękkości.
Wyjąć mięso z patelni. Zwiększyć ciepło i posypać mąkę, trochę na raz, nad sokami, gotowanie, aż mieszanina zgęstnieje tworząc SOS. Mięso odstawić na patelnię z pomidorowymi klinami, podgrzać i podawać.