Satay Wołowy

Satay Wołowy
Ten przepis służy 24 i kosztuje 44 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 88 kalorii, 11g białka, oraz 4G tłuszczu. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Jeśli masz czosnek, szalotki, sok z limonki, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Satay Wołowy, Satay Wołowy, oraz Kurczak (Lub Wołowina) Satay dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój wołowinę na ziarno w paski o szerokości 1/2 cala i włóż do dużego zamykanego worka. W misce, ubić razem sos sojowy, olej, sok z limonki, brązowy cukier, czosnek i imbir.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Zalać marynatą do worka na wołowinę. Uszczelnić worek i wrzucić do płaszcza całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Umieść torebkę w dużej misce i włóż do lodówki, aby marynować przez co najmniej 1 godzinę lub tak długo, jak przez noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Podawać: rozgrzać grill lub patelnię grillową na średnim ogniu. Nawlecz 24 paski wołowiny na szaszłyki. Olej bramy grilla i umieścić wołowinę na grillu. W razie potrzeby, zarezerwować pozostałe paski wołowiny i marynaty do innego użytku, takich jak Runda 2 przepis wołowina i kapusta Stir Fry. Gotować szaszłyki 2 do 3 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Zdjąć z ognia, umieścić na półmisku i posypać szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia3
Magazyn