Sassy Potato Corn Chowder
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy,więc spróbuj Sassy Potato Corn Chowder. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 38 kalorii. Ten przepis służy 40. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś rosół z kurczaka, pieczenie ziemniaków, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Szynka i ziemniaki kukurydza Chowder, Potato Corn Chowder, oraz Potato Corn Chowder.
Instrukcje
Gotować i mieszać boczek w dużym rondlu, aż chrupiące.
Wyjąć boczek z patelni łyżką szczelinową; osuszyć na papierowych ręcznikach. Wyrzucać kapanie z patelni.
Dodaj bulion i warzywa do rondla. Doprowadzić do wrzenia; dusić na małym ogniu 15 min. albo aż ziemniaki będą miękkie.
Wymieszać dressing i mąkę w średniej misce do wymieszania. Wymieszać z mlekiem.
Dodać do mieszanki ziemniaczanej z boczkiem; gotować 3 do 5 min. lub do momentu, aż zupa zostanie lekko zagęszczona i podgrzana, stale mieszając.