Sary 's Santa' s Whiskers
Sary 's Santa' s Whiskers to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 60 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 90 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać masło, kokos, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Mikołaj Wąsy Ciasteczka, Mikołajki Wąsy, oraz Wąsy szatana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż dwa około 12-na 12-calowe kwadratowe kawałki papieru woskowego na powierzchni roboczej i rozłóż połowę płatków kokosowych na środku każdego z nich.
W misce miksera stojaka wyposażonego w mocowanie wiosła, połączyć masło i cukier i ubić na średniej prędkości, skrobanie miski od czasu do czasu, aż lekki i puszysty, o 2 protokół.
Dodać mleko i ekstrakt z wanilii lub rumu i ubić aż do pełnego włączenia. Z mikserem na niskim, dodać mąkę w 3 partiach, a następnie czerwone i zielone wiśnie i pekan, i mieszać aż tylko połączone, o 2 protokół. Podziel ciasto na pół i uformuj każdą połowę na 10-calowy kłodę o średnicy około 1 1/2 cala.
Przenieś każdy dziennik na arkusz papieru woskowego i zwiń, aby pokryć je w kokosie. Gdy kłody są całkowicie pokryte kokosem, zwiń papier woskowy wokół każdej kłody, przykryj folią i schładzaj przez co najmniej 1 godzinę i do 24 godzin.
Umieść regał w górnej trzeciej części piekarnika i drugi regał w dolnej trzeciej, a następnie rozgrzej do temperatury 191°.
Pokrój każdą kłódkę w poprzek na ciasteczka o grubości 1/4 cala i ułóż na blachach do pieczenia, pozostawiając około 1 cala między ciastkami.
Piec, przełączanie blach do pieczenia między górnej i dolnej półki o połowie pieczenia, aż światło złoty kolor, o 12 protokół. Schłodzić ciasteczka na blasze do pieczenia przez 10 minut przed przeniesieniem do stojaka z drutu do całkowitego ostygnięcia. Kontynuuj pieczenie ciasteczek na schłodzonych blachach do pieczenia. DO AHEAD: ciasteczka mogą być pieczone z wyprzedzeniem i przechowywane w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej do 3 dni.