Sardele Marynowane

Sardele Marynowane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj marynowanych anchois. Jedna porcja zawiera 571 kalorii, 58g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $11.56 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz anchois, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, Wino i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marynowane anchois z chlebem i masłem, Świeże Anchois Marynowane W Salsa Verde, oraz Wieprzowina marynowana w Porto ze śliwkami i anchois dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozdziel sardele na środku, wypatrosz je i usuń ich głowy i kolce. Opłucz je odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
2
Rozłóż około ½ plastrów cebuli na dno szklanego lub ceramicznego naczynia do pieczenia 9×13.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Połóż anchois na wierzchu w jak najbliżej jednej warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
4
Połączyć 1 szklankę octu i soku z cytryny i skropić mieszaninę nad rybą. Top z około ½ pozostałych plastrów cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
OcetOcet
CebulaCebula
RybyRyby
5
Włożyć pozostałą cebulę do małej miski i zalać Pozostałe ½ szklanki octu winnego na nich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Pozostaw rybę w chłodnym miejscu przez 4-6 godzin. Gdy miąższ anchois wybielone i ujędrnione (kwasowość będzie gotować) odsączyć je i przenieść je do innej miski. Doprawić je lekko solą i pieprzem, dodać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia do przykrycia, a następnie udekorować pozostałą cebulą i octem w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Sól I PieprzSól I Pieprz
SardeleSardele
OcetOcet
CebulaCebula
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Pozostaw rybę na kilka godzin w lodówce i podawaj jako antipasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia45
Magazyn