Sardela, czerwona papryka i Pintxos Manchego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Sardelę, czerwoną paprykę i Manchego Pintxos spróbować. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 171 kalorii, 7G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Ten przepis od Serious Eats ma 81 fanów. Jeśli masz pod ręką pieczoną paprykę, ser manchego, czosnek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posmaruj obie strony plasterków bagietki oliwą z oliwek, a następnie umieść plasterki bagietki na blasze do pieczenia. Lekko toast chleb bezpośrednio pod brojlerem, aż złoty kolor, 30 sekund do 1 minuty na stronie.
Wyjąć chleb z brojlerów i pocierać górę każdego kawałka bagietki z boku cięcia czosnku.
Na każdej kromce chleba ułożyć plastry manchego, następnie kawałek pieczonej czerwonej papryki, a następnie filet z sardeli. Powrót plastry bagietki do brojlerów i broil tylko aż ser topi się, 30 sekund do 1 minuty.
Wyjmij z piekarnika pokrojone na wierzch plasterki bagietki, a następnie zabezpiecz je wykałaczką. posypać octem sherry i podawać natychmiast.