Sardela, czerwona papryka i Pintxos Manchego

Sardela, czerwona papryka i Pintxos Manchego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Sardelę, czerwoną paprykę i Manchego Pintxos spróbować. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 171 kalorii, 7G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Ten przepis od Serious Eats ma 81 fanów. Jeśli masz pod ręką pieczoną paprykę, ser manchego, czosnek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posmaruj obie strony plasterków bagietki oliwą z oliwek, a następnie umieść plasterki bagietki na blasze do pieczenia. Lekko toast chleb bezpośrednio pod brojlerem, aż złoty kolor, 30 sekund do 1 minuty na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
BagietkaBagietka
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2
Wyjąć chleb z brojlerów i pocierać górę każdego kawałka bagietki z boku cięcia czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
3
Na każdej kromce chleba ułożyć plastry manchego, następnie kawałek pieczonej czerwonej papryki, a następnie filet z sardeli. Powrót plastry bagietki do brojlerów i broil tylko aż ser topi się, 30 sekund do 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona PaprykaPieczona Czerwona Papryka
Gotowa Fasolka SzparagowaGotowa Fasolka Szparagowa
BagietkaBagietka
Ser ManchegoSer Manchego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
4
Wyjmij z piekarnika pokrojone na wierzch plasterki bagietki, a następnie zabezpiecz je wykałaczką. posypać octem sherry i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet SherryOcet Sherry
BagietkaBagietka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn