Sandra Leeâ € ™s Chocolate Peanut Butter Cheesecake
Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 292 kalorie, 5G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Jeśli 66 centów za porcję spada w budzecie, Sandra Leeâ € ™s Chocolate Peanut Butter Cheesecake moĹĽe byÄ ‡ super bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Mieszanka masła, ciasteczka cukru, donice kremowe masło orzechowe, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowy Sernik Z Masłem Orzechowym, Sernik Czekoladowo-Orzechowy, oraz Czekoladowy Sernik Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Wymieszaj okruchy ciastek i masło; naciśnij na dno 9-calowej patelni springform.
Ubić serek śmietankowy, cukier i masło orzechowe mikserem do wymieszania.
Dodać śmietanę i wanilię; dobrze wymieszać.
Dodać jajka, 1 na raz, mieszając na małej prędkości po każdym tylko do wymieszania.
Melt 4 oz. czekolada zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Przenieść 3 szklanki ciasta do średniej miski; wymieszać w roztopionej czekolady.
Zalać skórką. Przechowywać w lodówce pozostałe ciasto, aż będzie gotowe do użycia.
Sernik pieczemy 1 godzinę lub do momentu, aż środek prawie się ustawi, delikatnie łyżeczkując pozostałe ciasto na częściowo upieczonej warstwie na patelni po 30 minutach. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem obręczy. Sernik przechowywać w lodówce 4 godziny.
Roztopić pozostałą czekoladę; skropić sernikiem.