Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj deserów piaskowych. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 2944 kalorii, 35g białka, oraz 207 g tłuszczu na porcję. Na 14,22 zł za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać lody kawowe, ciężki krem, lody czekoladowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sandy, Crab Sandy, oraz Placek pomidorowy Sandy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W przypadku sosu czekoladowego mocha: w średnim rondlu podgrzej śmietanę, kawę i syrop kukurydziany na małym ogniu. Na gorąco ubijamy czekoladę i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo Posiekane
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Cukierki Waflowe Necco
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Mocha
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Wlać około 2 łyżki stołowe każdej z czekolady mocha i sosów dulce de leche w dolnej części szklanki lodów. Top z lodami kawowymi, lodami waniliowymi i wreszcie lodami czekoladowymi.
Skropić większą ilością sosów. Top z bitą śmietaną, udekorować precle pokryte czekoladą, kruche i tylko trochę mżawka każdego z sosów. Wierzch polać wiśnią pokrytą czekoladą i posypać jadalną złotą posypką lub brokatem.