San Antonio Style Goat Cheese Enchiladas

San Antonio Style Goat Cheese Enchiladas
San Antonio Style Goat Cheese Enchiladas może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Przepis ten służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 34g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 691 kalorii. Na 5,41 zł za porcję, ten przepis okładki 27% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką pomidory w puszkach, śmietanę, sok z limonki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jedna osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują Cukinia Pieczona, Czarna Fasola + Kozi Ser Enchiladas, Kanapka z pieczonymi warzywami i kozim serem Shooter ' s Style, oraz Goat Birria (Gulasz Kozi W Stylu Jalisco).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
1/2 szklanki czerwonego sosu chilijsko-pomidorowego rozprowadzić na średniej, głębokiej zapiekance.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Czerwona Papryka ChiliCzerwona Papryka Chili
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
3
Tortille zanurzyć w pozostałym sosie pomidorowo-chilijskim, aby lekko pokryć obie strony. Łyżka około 2 łyżek koziego sera nadzienie na każdej tortilli, zwinąć. Powtórz z pozostałymi tortillami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
4
Ułóż zwinięte tortille w zapiekance, aby pasowały ciasno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
5
Wlać 1 1/2 szklanki pozostałego sosu pomidorowo-chile na enchiladas, a na wierzch startym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
6
Piec przez 20 do 30 minut lub enchiladas są podgrzewane przez.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Usunąć i posypać posiekaną kolendrą, zalać kwaśną śmietaną i udekorować posiekaną zieloną cebulką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
8
Doprowadzić 2 szklanki wody do wrzenia w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
9
Dodać chili, zdjąć z ognia i odstawić na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
10
Usuń łodygi i nasiona, umieść w robocie kuchennym z 1/4 szklanki płynu do namaczania i puree, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
11
Olej rozgrzać w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
12
Dodać cebulę i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
13
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
14
Dodaj kminek i oregano i gotuj przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
15
Dodać przecier ancho i gotować przez 2 do 3 minut.
16
Dodaj wino, pomidory i bulion i gotuj przez 25 do 20 minut lub do lekko zgęstnienia. Doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
17
Umieść kozi ser, czosnek, Pecorino Romano i sok z limonki w robocie kuchennym i przetwarzaj do uzyskania gładkości. Doprawić solą i pieprzem, zagnieść kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino RomanoPecorino Romano
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Ser KoziSer Kozi
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Mexican działa naprawdę dobrze z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak Riesling lub czerwone o niskiej zawartości garbników, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z potrawami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne parowanie. The Twomey Cellars by Silver Oak Russian River Pinot Noir z oceną 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 50 dolarów za butelkę.
Restauracje w pobliżu Silver Oak Russian River Pinot Noir
Restauracje w pobliżu Silver Oak Russian River Pinot Noir
Pinot Noir z rosyjskiej doliny rzeki 2009 ma rubinowy kolor z fioletowymi pasemkami i złożonym nosem świeżych płatków róż, bzu, kandyzowanych jabłek, słodkich przypraw do pieczenia i nutą mięty pieprzowej. Ma bogaty, szeroki atak na podniebienie i nuty karmelu, toffi i dojrzałych, czerwonych owoców. To wyraziste wino ma zrównoważone wykończenie owoców, przypraw, jasnej naturalnej kwasowości i drobnoziarnistych tanin.
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn