San Antonio Style Goat Cheese Enchiladas

San Antonio Style Goat Cheese Enchiladas
San Antonio Style Goat Cheese Enchiladas może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Przepis ten służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 34g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 691 kalorii. Na 5,41 zł za porcję, ten przepis okładki 27% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką pomidory w puszkach, śmietanę, sok z limonki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jedna osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują Cukinia Pieczona, Czarna Fasola + Kozi Ser Enchiladas, Kanapka z pieczonymi warzywami i kozim serem Shooter ' s Style, oraz Goat Birria (Gulasz Kozi W Stylu Jalisco).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
1/2 szklanki czerwonego sosu chilijsko-pomidorowego rozprowadzić na średniej, głębokiej zapiekance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Czerwona Papryka ChiliCzerwona Papryka Chili
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
3
Tortille zanurzyć w pozostałym sosie pomidorowo-chilijskim, aby lekko pokryć obie strony. Łyżka około 2 łyżek koziego sera nadzienie na każdej tortilli, zwinąć. Powtórz z pozostałymi tortillami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Ułóż zwinięte tortille w zapiekance, aby pasowały ciasno.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
5
Wlać 1 1/2 szklanki pozostałego sosu pomidorowo-chile na enchiladas, a na wierzch startym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
6
Piec przez 20 do 30 minut lub enchiladas są podgrzewane przez.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Usunąć i posypać posiekaną kolendrą, zalać kwaśną śmietaną i udekorować posiekaną zieloną cebulką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
8
Doprowadzić 2 szklanki wody do wrzenia w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
9
Dodać chili, zdjąć z ognia i odstawić na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
10
Usuń łodygi i nasiona, umieść w robocie kuchennym z 1/4 szklanki płynu do namaczania i puree, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
11
Olej rozgrzać w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
12
Dodać cebulę i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
13
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
14
Dodaj kminek i oregano i gotuj przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
15
Dodać przecier ancho i gotować przez 2 do 3 minut.
16
Dodaj wino, pomidory i bulion i gotuj przez 25 do 20 minut lub do lekko zgęstnienia. Doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
17
Umieść kozi ser, czosnek, Pecorino Romano i sok z limonki w robocie kuchennym i przetwarzaj do uzyskania gładkości. Doprawić solą i pieprzem, zagnieść kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino RomanoPecorino Romano
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Ser KoziSer Kozi
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Mexican działa naprawdę dobrze z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak Riesling lub czerwone o niskiej zawartości garbników, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z potrawami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne parowanie. The Twomey Cellars by Silver Oak Russian River Pinot Noir z oceną 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 50 dolarów za butelkę.
Restauracje w pobliżu Silver Oak Russian River Pinot Noir
Restauracje w pobliżu Silver Oak Russian River Pinot Noir
Pinot Noir z rosyjskiej doliny rzeki 2009 ma rubinowy kolor z fioletowymi pasemkami i złożonym nosem świeżych płatków róż, bzu, kandyzowanych jabłek, słodkich przypraw do pieczenia i nutą mięty pieprzowej. Ma bogaty, szeroki atak na podniebienie i nuty karmelu, toffi i dojrzałych, czerwonych owoców. To wyraziste wino ma zrównoważone wykończenie owoców, przypraw, jasnej naturalnej kwasowości i drobnoziarnistych tanin.
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn