Salzburger Sauerbraten

Salzburger Sauerbraten
Salzburger Sauerbraten jest bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 609 kalorii, 45g białka, oraz 33g tłuszczu. Na 3,61 zł / porcja, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Udaj się do sklepu i zbierz sól, pierniki, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest solidne. Podobne przepisy to Salzburger Nockerl, Salzburger Nockerl Z Sosem Malinowym, oraz Sauerbraten.

Instrukcje

1
Pieczeń umieścić w bardzo dużym pojemniku z tworzywa sztucznego, szkła lub stali nierdzewnej.
2
Połączyć wino, cebula, seler, marchew, pieprz, liście laurowe, goździki, i sól; dobrze wymieszać, i zalać pieczeń. Przykryć i przechowywać w lodówce 5 dni, obracając pieczeń każdego dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(duża Tuba)(duża Tuba)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Wyjąć pieczeń z marynaty; osuszyć. Odcedzić marynatę, zastrzegając płyn marynaty; odstawić. Wyrzucić warzywa i przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
4
Roztopić 2 łyżki skracania w dużym holenderskim piekarniku; brązowy pieczeń ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
5
Dodaj reserved płyn do marynaty. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i dusić na małym ogniu 2 godziny lub aż pieczeń jest miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
6
Wyjąć pieczeń na ciepły półmisek, zastrzegając płyn patelni w holenderskim piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Roztopić pozostałe 1/4 szklanki skrócenie na dużej patelni; dodać mąkę i cukier. Gotować, ciągle mieszając, aż mąka będzie rumiana. Stopniowo dodawaj 1 1/2 szklanki reserved Pan liquid, mieszając trzepaczką do drutu. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż sos zgęstnieje i będzie bąbelkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
8
Połączyć sos z pozostałą cieczą patelni w holenderskim piekarniku, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Dodać okruchy gingersnap; gotować, stale mieszając, aż będzie gładka i zgęstnieje. Łyżka sosu na pieczeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Pokruszone Ciasteczka Imbirowe (około 9 Ciasteczek)Drobno Pokruszone Ciasteczka Imbirowe (około 9 Ciasteczek)
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Magazyn