Salsa Żurawinowo-Kumkwatowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj Salsanu żurawinowo-Kumkwatowego. Ta przystawka ma 124 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 7 i kosztuje 47 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz żurawinę, cukier, miętę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 19%. Podobne przepisy to Salsa żurawinowa z kumkwatem Wisconsin, Salsa Kumkwat, oraz Kumkwat i Kompot żurawinowy.
Instrukcje
Umieść ostrze noża w misce robota kuchennego; upuść żurawinę przez zsyp z procesorem i przetworz 15 sekund lub do zmielenia.
Żurawinę przełożyć do małej miseczki.
Umieść ostrze noża w misce procesora; dodaj kumkwat, imbir i pieprz. Pulsuj 3 do 5 razy lub do momentu, aż mieszanina zostanie drobno posiekana.
Dodać mieszaninę kumkwatu do żurawiny. Wymieszać z cukrem i miętą. Przykryć i przechowywać w lodówce. Smak intensyfikuje longersalsa jest schłodzony.
Podawać z kurczakiem, wieprzowiną lub indykiem lub jako rozłożony na beztłuszczowym twarogu; lub wymieszać z niskotłuszczowym jogurtem.