Salsa Z Owocami Imbiru
Imbir owoc Salsan jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 31 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, żurawinę, ananasa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Kurczak Mango Imbir Ze Świeżymi Owocami Salsa, Fruit Cup Salsa (salsan owocowy w pojedynczych filiżankach), oraz Salsa Owocowa.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w średniej misce, delikatnie podrzucając.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.