Salsa z boczkiem i zielenią
Przepis Salsan z boczkiem i zielenią jest gotowy w około 37 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 15 i kosztuje $1.31 za porcję. Jedna porcja zawiera 303 kalorie, 13g białka, oraz 19g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, czosnku, octu jabłkowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Boczek Guacamole Salsa (guaca-salsa), do quesadilli z zieleniną, Manchego i salsą ananasową, oraz Pstrąg z tropikalnymi owocami Salsan i mieszaną zielenią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu 7 do 9 minut lub aż ostry; usunąć boczek, i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając 2 łyżki. kapie na patelni. Pokruszony bekon.
Podsmażyć zielenie, cebula, i czosnek w gorących kapiących 7 do 10 minut lub do miękkości. Wymieszać kukurydzę i kolejne 3 składniki i gotować 3 minuty lub do całkowitego ogrzania.
Zdjąć z ognia i wymieszać z octem.
Podawać na ciepło z skórką wieprzową, chipsami ze słodkich ziemniaków i ostrym sosem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.