Salsa Z Ananasem Żurawinowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Salsan ananas żurawinowy spróbować. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 209 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz gałązki kolendry, żurawinę, średnią cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 75 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Quesadillas al Pastor z ananasem Salsan i ananasem Guacamole, Rozjaśnione Salsa Verde Chicken Enchiladas z ananasem awokado Salsa, oraz Sunny & Hot ! Salsa (Ananas Mango Kiwi Salsa) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232° z regałem w górnej trzeciej.
Wrzucić ananasa i cebulę z olejem i 1/2 łyżeczki soli w dużej 4-stronnej patelni arkusza, a następnie piec, mieszając od czasu do czasu, aż zwęglone w miejscach, 40 minut do 1 godziny.
Tymczasem żurawiny pulsować w maszynce do jedzenia, aż grubo posiekane, a następnie przenieść do dużej miski i wymieszać w 1/3 szklanki brązowego cukru.
Dodać gorącą mieszankę prażonego ananasa, mieszając do rozpuszczenia cukru, następnie wymieszać sok z cytrusów. Doprawić brązowym cukrem i solą. Ostudzić, następnie wymieszać z kolendrą.
Odstawić, przykryty, 1 godzinę.
Salsę, bez kolendry, można zrobić 3 dni wcześniej i schłodzić. Doprowadzić do temperatury pokojowej i dodać kolendrę przed podaniem.