Salsa Z Ananasem Żurawinowym

Salsa Z Ananasem Żurawinowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Salsan ananas żurawinowy spróbować. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 209 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz gałązki kolendry, żurawinę, średnią cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 75 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Quesadillas al Pastor z ananasem Salsan i ananasem Guacamole, Rozjaśnione Salsa Verde Chicken Enchiladas z ananasem awokado Salsa, oraz Sunny & Hot ! Salsa (Ananas Mango Kiwi Salsa) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232° z regałem w górnej trzeciej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wrzucić ananasa i cebulę z olejem i 1/2 łyżeczki soli w dużej 4-stronnej patelni arkusza, a następnie piec, mieszając od czasu do czasu, aż zwęglone w miejscach, 40 minut do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
AnanasAnanas
CebulaCebula
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Tymczasem żurawiny pulsować w maszynce do jedzenia, aż grubo posiekane, a następnie przenieść do dużej miski i wymieszać w 1/3 szklanki brązowego cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
żurawinażurawina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Dodać gorącą mieszankę prażonego ananasa, mieszając do rozpuszczenia cukru, następnie wymieszać sok z cytrusów. Doprawić brązowym cukrem i solą. Ostudzić, następnie wymieszać z kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
AnanasAnanas
KolendraKolendra
SokSok
CukierCukier
SólSól
5
Odstawić, przykryty, 1 godzinę.
1
Salsę, bez kolendry, można zrobić 3 dni wcześniej i schłodzić. Doprowadzić do temperatury pokojowej i dodać kolendrę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Stoltz Organic Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 26 dolarów za butelkę.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się z głębokim bogatym kolorem i kwiatowym aromatem dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino powitało lata starzenia się lub było pijane na miejscu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W75 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia25
Magazyn