Salsa Verde-zielony sos Tomatillo do Enchiladas

Salsa Verde-zielony sos Tomatillo do Enchiladas
Salsa Verde-zielony sos Tomatillo do Enchiladas może być właśnie sosem, którego szukasz. Na 3,08 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 244 kalorie. Ten przepis służy 2. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, chili, olej sałatkowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Enchiladas z indyka i cukinii z sosem Tomatillo Verde, Smoky, Spicy Tomatillo Salsa Verde Aka Green Hell!, oraz SOS Tomatillo (Salsa Verde).

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Vin de Sandwich Pinot Noir Jimmy ' ego Johna. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir
Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir został wyprodukowany i butelkowany przez Folk Machine winery i producenta wina Kenny Likitprakong.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawSos
Magazyn