Salsa Verde Chicken Bake
Salsa Verde Chicken Bake może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 321 kalorii. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Ten przepis z Simply Recipes ma 541 fanów. Jeśli masz piersi z kurczaka, ser Monterey jack i/lub pepper jack, tomatillo salsa verde i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 82%. Podobne przepisy to Salsa Verde Chicken Bake, Enchiladan Bake Egg with Fresh Salsa Verde, oraz Enchiladan Bake Egg with Fresh Salsa Verde.
Polecane wino: Sparkling Rose, Wino Musujące
Musujące różowe i wino musujące to moje najlepsze propozycje do zanurzania sosu. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santa Margherita Sparkling rosé. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
![Santa Margherita Sparkling Rose]()
Santa Margherita Sparkling Rose
Eleganckie perfumy truskawek i cytrusów prowadzą do atrakcyjnego podniebienia z mieszanymi owocami jagodowymi, które pozostają na finiszu. To wino jest wspaniałe samo w sobie i dobrze pasuje do pikantnych przystawek, złożonych dań z owoców morza i wszystkiego, co pikantne. Elegancki mus odświeży Twoje podniebienie na następny kęs, a kontrastowanie bąbelków czymś miękkim lub kremowym może podnieść twój następny posiłek. Otwórz butelkę wraz z sufletem z koziego sera, przegrzebki z pieczonym czosnkiem i pesto lub wolno gotowane pikantne czerwone curry z kurczaka. Przynosi również wspaniały blask do świątecznego brunchu lub ulubionego bogatego deseru. Mieszanka: 55% Chardonnay, 40% Glera i 5% Malbec