Salsa Tomatilla [salsa Verde Cruda]

Salsa Tomatilla [salsa Verde Cruda]
Salsa Tomatilla [salsa Verde Cruda] może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ta przystawka ma 144 kalorie, 5G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 1 i kosztuje 2,06 zł za porcję. 387 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 minuty. Jeśli masz ziele angielskie, ząbki czosnku, jalapenos i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest super. Spróbuj Salsa Verde Cruda Przepis, Pieczona Salsa Tomatilla, oraz Pieczony Tomatillo Salsa Verde & Salsa Verde Guacamole dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir
Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir został wyprodukowany i butelkowany przez Folk Machine winery i producenta wina Kenny Likitprakong.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W4 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia81
Magazyn