Salsa Ranchera (Sos W Stylu Ranczo)

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Salsa Ranchera (sos Ranch-Style) spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis ma 50 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oleju canolan, pomidory pieczone w ogniu, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Papa Rellena con salsa Ranchera (faszerowane ziemniaki z pikantnym sosem kreolskim), Salsa Ranchera, oraz Salsa Ranchera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć cebulę z olejem do średniego garnka na średnim ogniu i gotować, aż cebula zmięknie, o 5 protokół. W międzyczasie włóż pomidory, czosnek i chiles do blendera i pulsuj kilka razy (pozostaw mieszaninę trochę grubą).
Wlać mieszankę pomidorową do garnka z cebulą i gotować 5 minut na dużym ogniu do zgęstnienia. Smak i dodać ostry sos, jeśli chcesz.