Salsa Pico de Gallo z Chile
Przepis Salsa Pico de Gallo z Chile może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 10 minut. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 144 kalorie, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Jeśli masz sól, pomidory, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Sprawdza się jako bardzo przystępna przystawka. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Grillowane kotlety wieprzowe z lukrem Chile Pico de Gallo, Salsa / Pico De Gallo II, oraz Pico De Gallo Salsa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem chipsów tortilla aż do wymieszania.
Przykryć i przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
Podawać z chipsami tortilla.