Salsa mrożona

Salsa mrożona
Freezer Salsan to bezglutenowy i bezmleczny przystawka. Ten przepis jest dla 40 osób. Jedna porcja zawiera 23 kalorie , 1 g białka i 0 g tłuszczu . Za 24 centy za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 2 fanów. Jeśli masz pod ręką pomidory, zagęszczoną zupę pomidorową, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to meksykańskie danie. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 10 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę spoonacular wynoszącą 33% , co jest raczej złym wynikiem. Baie Rose i Orange-Scented Red Berry NON COOK FREEZER Jam , Easy 3 Ingredient Freezer Ice Cream i Anticuchos Of White Seabass With Aji Chile Honey Marinade & Semilla Salsa są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W rondlu lub dużym garnku połącz wszystkie składniki. Doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotuj na wolnym ogniu bez przykrycia przez 45 minut, często mieszając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
2
Wlać do małych pojemników do zamrażania. Ostudzić do temperatury pokojowej, około 1 godziny. Przykryć i zamrozić na okres do 3 miesięcy. Wymieszać przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia2
Magazyn