Salsa-Kurczak Cheddar
Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 53 kalorie. Ten przepis służy 30. Udaj się do sklepu i odebrać taco bellâ® & chunky salsa, mleko łagodny ser cheddar, 2 łyżki. kraft lite pikantny włoski dressing, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Patelnia Salsan I KURCZAK Cheddar, Beastly fasola z Salsan Mango w kubkach Cheddar, oraz Dip fasolowo-bekonowy z salsą, kwaśną śmietaną i cheddarem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Opatrunek ciepła w dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; przykryć. Gotować od 4 do 5 min. z każdej strony lub aż lekko zbrązowieje po obu stronach.
Usuń kurczaka z patelni; przykryć, aby utrzymać ciepło.
Dodać paprykę do patelni; gotować 5 min., często mieszając. Wymieszać z pomidorami i salsą. Powrót kurczaka na patelnię; okładka. Dusić na średnim i małym ogniu 10 min. lub do czasu zakończenia (165F).
Top z serem; gotować, pod przykryciem, 4 do 5 min. albo aż się stopi.