Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać kukurydza i awokado Salsan spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 118 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 35 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, pieczone warzywne chipsy tortilla garden ranch, oryginalny sos pieprzowy Cayenne Franka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Salsa kukurydziana i awokado, Salsa Kukurydziana Z Awokado, oraz Salsa Z Awokado I Kukurydzy.
Instrukcje
1
W średniej misce, wymieszać kukurydzę, pomidor, zieloną cebulę i kolendrę. W małej misce wymieszać sok z limonki, olej, sól czosnkową i sos pieprzowy z trzepaczką do wymieszania; wlać mieszaninę kukurydzy. Wymieszać do pokrycia. Delikatnie wymieszaj awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD z oceną 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.