Salsa Kukurydziana
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać kukurydza Salsan spróbować. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 12 i kosztuje 82 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 275 kalorii. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz paprykę jalapeno, zieloną cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest to tanie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest dobre. Spróbuj Halibut Grillowany zawinięty w łuskę kukurydzianą z salsą kukurydzianą, Grillowana Salsa kukurydziano-fasolowa z pieczonymi chipsami kukurydzianymi, oraz Salsa Kukurydziana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wymieszać kukurydzę, chiles, oliwki, cebula, pomidory, jalapenos, ocet, olej i sól w średniej misce i schłodzić w lodówce przez co najmniej 1 godzinę. Tuż przed podaniem dodać kolendrę.
Podawać z ulubionymi chipsami tortilla.