Salsa Kim może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 217 kalorii, 8G białka, oraz 2G tłuszczu. Przepis ten służy 3. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 26% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko nielicznym bardzo spodobała się ta meksykańska potrawa. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę, mielony kminek, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy są Rozświetlona Salsa Verde Chicken Enchiladas z ananasem awokado Salsa, Salsa de Molcajete (pieczony pomidor i zielona Salsa Chile), oraz Salsa Taquera - Smoky Chipotle Avocado Salsa.
Instrukcje
1
Połącz pomidory, pastę pomidorową, cebulę, zieloną paprykę, czosnek, jalapenos, cukier, chili w proszku, ocet, sól i kminek w dużym rondlu. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż salsa zgęstnieje i będzie zauważalnie ciemniejszy kolor, co najmniej dwie godziny. Schłodzić i przechowywać w lodówce do dwóch tygodni lub w zamrażarce przez trzy miesiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej