Salsa Grochowa Polna

Salsa Grochowa Polna
Need a bezglutenowa i wegańska przystawka? Salsa z grochu polnego może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 225 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz kolendrę, groszek polny, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Spróbuj Sałatka Z Zimnego Groszku, Makaron z papryką cukrową i marchewką soba, oraz Pomidor awokado ogórek ciecierzyca groszek Sałatka z Fetan i grecka cytryna Dressing dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki; schłodzić 1 godzinę.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn