Salsa Black-Eyed Pea

Salsa Black-Eyed Pea
Przepis Black-Eyed Pea Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Ta przystawka ma 657 kalorii, 24g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,28 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, szalotki, chipsy tortilla i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Salsa Black Bean & Black-Eyed Pea, Black Eyed Pea Salsa, oraz Salsa Black-Eyed Pea.

Instrukcje

1
Połącz groch z pomidorami i chili, szalotki i sok z limonki. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
2
Podawać z chipsami tortilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Niebieskie Chipsy TortillaPokruszone Niebieskie Chipsy Tortilla
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia64
Magazyn