Salmon Caviar Hearts
Jedna porcja zawiera 19 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 60 i kosztuje 66 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jeśli masz rzodkiewki, pietruszkę, chleb i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Salmon Caviar Spread, Sałatka z wędzonym łososiem i kawiorem, oraz Przystawki do naleśników z łososiem i kawiorem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić serek z mikserem elektrycznym, aż będzie lekki i puszysty. Ubić rzodkiewki, szczypiorek, chrzan, sól i pieprz do smaku, aż do wymieszania. Przechowywać w lodówce do firmy.
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Wyciąć sześćdziesiąt 1-calowe serca z foremką do ciastek z kromek chleba.
Umieścić w jednej warstwie na blachach do pieczenia i piec, aż lekko tosty. Obróć się i wznieś toast na drugą stronę.
Każde serduszko rozprowadzić cienką warstwą serka z rzodkiewki.
Umieść łyżeczkę kawioru z łososia na górnym środku każdego serca.
Udekoruj każde serce odrobiną gałązki pietruszki.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;