Salami - Swiss Roll-ups
Salami-Swiss Roll-ups wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 94 kalorie. Ten przepis służy 42. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz arkusze ciasta francuskiego, musztardę pełnoziarnistą, ser szwajcarski i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 23%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Zamrażarka Lasagna Roll Ups, Kurczak Boczek Ranczo Lasagna Roll Ups, oraz Easy Pepperoni Pizza Lasagne Roll Ups dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozłóż arkusz ciasta na mąkę; naciśnij fałdy.
Połowę salami układamy na cieście, pozostawiając na wierzchu 1/2 cala obwódkę. Salami z 3 plastrami szwajcarskiego sera.
Umyj górną krawędź lekko wodą. Zaczynając od dołu, zwiń ciasto, naciskając krawędź na górze, aby zamknąć. Powtórz z pozostałym ciastem, salami i serem.
Wytnij plastry o grubości 1/2 cala i umieść na wysmarowanej folią blasze do pieczenia.
Piec w 400 przez 12 minut lub do złotego koloru.
Podawać z musztardą pełnoziarnistą lub Dijon.